Om mig

Jag heter Johanna, kallas mest för Hanna & är född 80´. Jag kommer ursprungligen från Vilhelmina och är mamma till hela fyra små flickor. Den 36-åriga kvinnan känner sig som tjugo i sinnet & älskar musik, litteratur, resor, festivaler, tv-spel, film & annan pop-kultur. Hårdrock är min genre, men lyssnar lika gärna på Lady Gaga.

Jag är också sjukt förälskad i 50/60/70-tal & det märks framförallt i min inredning. Jag älskar kitsch som rosa flamingos & vill att min omgivning är färgglad & mönstrad för sådant gör mig på glatt humör.Jag börjar hyperventilera när jag ser snygga retromönstrade tyger & härhemma går symaskinen så ofta som det finns tid över. Jag älskar att hitta den rätta nostalgiska prylen på loppis & jag köper aldrig märkeskläder utan shoppar bara billigt. Nästan hela min garderob består av djurmönstrat & T-shirts med tryck, vill du hitta något enfärgat där så kommer du att få leta mycket, mycket länge. More is more är mitt ledord i det mesta kan man säga!

Jag bodde fram till 2010 i Vilhelmina tillsammans med min familj men i september så tog vi vårt pick & pack & flyttade till makens hemstad, Piteå. Här har vi köpt ett radhus på Djupviken, precis bredvid fårösundet. Vi bor otroligt vackert!

Just nu jobbar jag inom hemtjänsten medan jag funderar på vad jag vill bli när jag blir stor.