Om familjen

Baby (Stefan) är min make. Vi träffades 2005, gifte oss 2008 & han är far till alla mina barn. Baby kommer ursprungligen från Piteå och det var kärlek vid första ögonkastet.

No1: Sol JUNI Hedvig är vår efterlängtade förstfödda, hon föddes 11 juli 2008. Hon är en smart, virrig & underhållande krulltott. Hon är en djup tänkare & älskar likt sin mor både litteratur & musik. Hennes namn kommer från Sagan om Isfolket (Sol), den högsta gudinnan i romersk mytologi (Juno) & ett släktnamn från Babys sida (Hedvig). Kallas för Junilicious eller Junipuni.

No2: KITTY Liv Roxie föddes 21 juni 2010 & är så olik sin storasyster som man kan bli. Kitty är envis & har ett mycket hett temperament & har spikrakt hår jämför med de andras extrema korkskruvar. Lär sig allt två år tidigare än de andra gjort, cyklade som treåring, skrev & läste som fyraåring. Huvvet på skaft! Hennes namn kommer från privatdetektiven (Kitty Drew), Sagan om Isfolket (Liv) & Roxie är bara ett rockigt & ovanligt namn som vi föll pladask för. Hemma går hon under namnet Kittyhawk.

No3: Lillivi Irmelin Pixie föddes 8 januari 2015. En liten överraskande halvsladdis som tagit allas våra hjärtan med storm. Just nu är hon bara två år, men hon är lätt den gladaste unge vi har haft, bestämd men alltid skojfrisk och på glatt humör. Otroligt charmig (...& lite bortskämd!). Lillivi fick hon efter en tjej jag träffade på Sweden Rock ett år, Irmelin kommer från Isfolket och Pixie (betyder älva) fick hon eftersom jag inte fick det som tilltalsnamn på henne ;-)

No4: Nikita Tula Dahlia. Född 9 januari 2017. Om Lillivi var en överraskning så kan jag säga att  X var en riktigt stor överraskning! Otroligt spännande med en kotte till som vi egentligen inte hade räknat med alls. Hittills är hon den sömnigaste bebin nånsin, förutom att hon vaknar vid midnatt och sen gärna är vaken hela natten fram tills 07-00.
 

Ozzy (Ozzman) är en underbar liten Prazsky Krysarik som vi importerade från Tjeckien 2006. Han är ett riktigt energiknippe & är förutom barnen den käraste ägodel vi har. Är döpt efter Prince of Darkness förstås, allas vår Ozzy Osbourne. Sen vi flyttade till Piteå så har tyvärr Ozzy fått flytta till mormor & morfar där han faktiskt har det allra bäst just nu.

Izzy är en liten klassisk bonnkatt i svart & vitt. Jag har haft oräkneligt antal katter i mitt liv, men Izzy är i särklass den galnaste katten jag träffat. Trots hans galenskaper & humör så är han en underbar varelse som gärna åker dockvagn med barnen.