18 februari 2018

Long time no see.

Ett kort sammandrag av flera väldigt krävande veckor;

# Vi överlevde magsjukan, alla utom Baby drabbades. En långvarig jäkel förövrigt, jag själv var helt utslagen i flera dagar med både feber och kräk.

# Våra två äldsta barn är väldigt aktiva - det krävs dock mycket av föräldrarna om man inte vill barnvakta kids med iPad.  Vi hade några tuffa veckor med aktiviteter 6 av 7 dagar. Slalom *2, Konståkning *2, HipHop och simträning. Krävdes mycket logistik att få det att funka då jag befinner mig i Luleå 3 av 5 dagar. Nu har slalomen slutat, så nu har vi bara fyra dagar kvar tack och lov.

# Ideellt arbete tillkommer förstås när man är en engagerad förälder. Jag har gått funktionärsutbildning (sim) och jag har spenderat en dag i kiosken på konståkningscupen. Idag var det heldag i munksund då det var klubbmästerskap och årsmöte på Pite Sim. Nästa helg är det extra insatt dansföreställning samt workshop i stan så då är vi där.

# Nytt år betyder nya kontroller. Vi har sjukhusbesök/tandvård flera ggr i veckan, ett heltidsjobb att rodda. Nikki har tydligen kvar sitt hål i hjärtat och på Lillivi har de just upptäckt blåsljud, med Lillis väntar vi dessutom på remiss till Uppsala. (Igen)

# Skolan gör jag mitt bästa av, men herregud, det är så många sjukdagar på ungarna att jag missar dagar hela tiden. Sjukt stressande! Det är bara torsdag jag är själv hemma för hemmastudier, men hittills har jag jag inte kunnat plugga en enda gång - alltid minst en unge hemma sjuk. Det ÄR svårt att plugga som fyrbarnsmamma.

# ...och nu har några åkt på magsjuka igen - Hallelujah! En konstig jäkel, den kommer smygande med lite oklara symptom, kan vara ett dygn mellan kräk eller också är de bara energilösa med konstant magont och feber. Oklart hur många som är drabbade.