18 januari 2018

Plugga med barn.

Vilket äventyr, hur fan ska det gå?


Det här var planen - har typ tusen sidor jag ska läsa samt ett kapitel med uppgifter som ska lösas. Tänkte även gå igenom logistiken och ADR'n igen då det inte fastnat alls. Jag har två studiedagar, torsdag - fredag, helgerna tänkte jag undvika eftersom det ändå är fullt hus här så att läsa något överhuvudtaget existerar inte. 

Igår var det första riktiga förskoledagen för Nikki - Baby körde iväg alla kids men innan jag hunnit dra till Luleå var han hemma igen med Nikki som hade haft årtiondets bajskalas. Han fick vabba och hon bajsade illa hela dagen. 

Idag när jag försökte få Nikki att sova så jag kunde plugga så ringde förskola 2 och meddelade att Lillivi spytt 😩

Så, då är vi fyra kvar på tur - hur jag ska kunna läsa vette tusan, jag vadar i spya och bajs just nu...och då är två ungar kvar på tur 😱Att insjukna själv vill jag inte tänka på.