08 januari 2018

Lillivi 3 år!

Världens bästa Lillis har hunnit bli tre idag. Hon var en liten överraskning minsann, hon var absolut efterlängtad men det dröjde så länge så att vi aldrig trodde att hon skulle bli till.


Men hon kom till slut och var väl värd att vänta på! Förlossningen gick ganska bra när jag väl vågat mig på vansinneskvaddlarna, när ryggen känns som att den bryts i smådelar vid varje värk så är de det enda som funkar. Har ju väldiga ryggproblem som blivit än värre för varje barn. Förlossningssmärtor klarar jag av utan bedövning, men när ryggen började jävlas så är kvaddlar en superbra kvickfix - men det är en fruktansvärd smärta de ger, kan vara den värsta smärta jag känt 🙀


Iaf gick allt bra förutom att hon aldrig kom ut - vi kämpade länge (men under kort tid) och till slut fick jag ställa mig upp - plötsligt rasade hon nästan ur och jag fick panik. Hon föddes med ansiktsbjudning nämligen vilket gör det svårare att komma ut då det blir felvinklat.


Men det gick ändå fort, kanske 5-6 timmar från första värk. Hon är samma krulltott som Juni, men med ett rätt hetsigt humör. Hon är fruktansvärt cool och har en humor utom denna värld. Hon är empatisk och lillgammal och bjuder alltid alla på skratt. Hon är aldrig tyst. Aldrig. Hon kan skrika så fönstren går sönder och kramas så att man spricker. Alla gillar Lillis, hon är vår maskot. Vårt lyckopiller. Vår illbatting. Vår supersmarta trea. 


Vi älskar dig Little Miss Sunshine ❤️😘