06 december 2017

Stressvecka.

Som vanligt, kanske mer än normalt dock då det vankas jul. Jul betyder ju diverse avslutningar och annat extrajobb.


Igår blev det några köriga timmar! 13.30 hämta 3an på dagis, 15.00 köra 1an och Lily på konståkning, hemma 15.40 för att göra middag, 16.20 åka iväg och hämta 1an och samtidigt lämna 2an på Acusticum kl 16.50, hemma 17 igen.

Får mess av förälder att de hämtar 2an för kör-genrep 17.10, meddelar att hon redan är på dans-genrep till 19.30. Tanken är att vi alla 17.30 ska köra till basaren på skolan med 1an för att hon ska stå i kassan och jag måste givetvis besöka och handla deras pyssel. Men här gav vi upp!


3an och 4an är ju liksom med på alla svängar - det har inte blivit nån sovtid och knappt nån mat-tid - småsyskonen är bersärk och att dra ut dem igen i 15 minus finns inte på kartan. Hade dessutom krängt av/på vinterkläder 500 ggr redan samt jäklats in/ut ur bilen alltför många gånger - lasta in i barnstolar är det värsta jag vet. Förklarade för 1an och hon förstod läget om jag än hade jättedåligt samvete.

Räddande ängel blev Selmas familj som hämtade upp 1an på väg till basaren, sen åkte de två flickorna vidare kl 18 för det stora genrepet på Acusticum. Maken kom hem från arbetsresa och kunde hämta tre danstjejer kl.20.

Helt slut i vanlig ordning, det är ett halvtidsjobb att bara fixa all logistik varje dag.

...men ingen rast eller ro - ikväll är det äntligen dags för den stora showen ❤️👍


Inga kommentarer: