01 december 2017

Simning och sjukdom.


Fulltecknad vecka! 3an och 1an blev "friska" men Nikita har legat i hög feber med halsont och noll i matlust. Hon hade så ont att hon inte ens kunde svälja saliven så det var blött överallt på golven och vi bytte tröjor konstant. Enda gången hon var glad var när vi hängde på konståkningsträningen, det kanske var skönt med frisk luft när man har feber. För så är det med fyra barn, bara för att en är sjuk så kan man inte sätta vardagen på paus för de andra, ibland måste tom febriga barn med. Barn ska fortfarande på skola etc så ensam gör så gott en kan 😬

Sen åkte 2:an dit och har varit hemma i tre dagar för halsont. Hon får skippa morgondagens konståkning så att halsen får en chans att bli bättre - på eftermiddagen är det nämligen dags för hennes första simtävling. För 1an blir det den tredje och de kommer att köra bröst, fritt och rygg.


Sen på söndag blir det spännande med logistik, sovtider och annat. 1 & 2 är på fortsatt simtävling hela dagen och jag ska stå i kiosken mellan 7.30-18isch. På nåt sätt måste vi försöka se när de tävlar, men Babyn kommer att dra ett hästlass med trotsig snart 3-åring & impulsiv snart 1-åring 😳 Jag får försöka hålla koll på startlistan och smita ifrån om det går.

Om de hinner tävla klart så är det sen genrep för dem på Acusticum med Beats (hiphop) på kvällen, på onsdag är det nämligen showdags i två timmar. En suverän dansstudio, ledarna är verkligen bra förebilder och de dansar inte enbart, de pratar också om viktiga ämnen. Deras danstrupp heter Lillasyster och är en fortsättningskurs, 1an har gått tre terminer + 2 läger och 2an har gått ett läger och en termin.


Det är mycket såhär innan jul! Jag hade tom missat att det var första december idag, så Nissen visade sig ha fastnat i en snöstorm och kommer först imorgon. Tur att tomten var ute och panik-köpte tre julkalendrar idag 😬🎅🏻

Nu äter vi ölkorv och ser på Idol medan maken julbordar med jobbet - helguppladdning!


Inga kommentarer: