27 november 2017

"Helgledigt" & tung vecka.


Helger hos oss är likamed fullt upp - som alla andra dagar. Måndag och onsdag är de dagarna som är lite lugnare annars. Kortfattat har vi hunnit med 2 st kalas, 1 begravning, 2 besök, två omgångar i simhallen och två omgångar på skridskobanan. Tillkommer gör förstås 5 mål mat om dagen, upprustning på Intersport, sålt/köpt skrillor på fejjan, bakat muffins och andra vanliga sidoaktiviteter. Detta medan vi varit grymt oroliga för Lillis som legat i 40 graders feber sedan i fredags - har varit skiträdda att det var sepsis igen men tack och lov var det bara vanlig feber.


Veckan innan var också extra jobbig. Både 1:an och maken var sjuka i tre dagar (inte friska än) och på torsdagen kom stormen Ylva och ställde till det. Gator stängdes av, skolbarn skickades hem och jag tror jag var ute och skottade typ 7 ggr - varje gång hade det hunnit dreva ca 2 dm 😫


Har varit disträ hela veckan dessutom, förmodligen allt "extrajobb" som får en att passera gränsen. Sjukdomar och begravningar är inget roligt att ha runt sig. Lyckades förlägga bilnycklarna på Rusta (hittades vid julbelysningen efter idogt letande) och direkt efter tappade jag plånboken på Willys. Glömde ett kalas för 2:an så vi blev försenade och sen glömde vi hämta henne därifrån så då blev vi sena igen. Har inte sagt rätt namn till barnen en enda gång och tappar ord heja tiden.


Hoppas hjärnan kommer tillbaka snart!

Inga kommentarer: