04 oktober 2017

Onsdag.

Vi har hankat oss fram med det som finns i kylskåpet men det börjar sina. Eftersom bilen är i Sunderbyn så tar vi oss ingenstans, tänkte gå och handla men det har vart konstant ösregn och storm och nåt regnskydd till vagnen vet jag inte om vi har. Vi klarar oss till imorgon, sen är det kris på både mjölk och snus så i värsta fall får vi övermanna regnet - utan snus och kaffemjölk förtvinar jag!

Vi bråkar ovanligt lite och myser ovanligt mycket. Alla går på lågvarv, så är det alltid när familjen inte är komplett. Kitty hade två kompisar här och Juni hade också besök så det var fullt hus som vanligt. Precis när Lillikita skulle nattas fick jag ännu ett nytt lus-larm från skolan, så medan jag luskammade den ena, så fick jag springa iväg var tredje minut till den andra för att buffa - Nikki har tandtillväxt så hon är lite kinkig. Juni fick muntlig läxhjälp medan jag sprang runt bland luskammar och bebisskrik. Finns det nåt värre än att luskamma förresten? Fördel var iaf att vi inte hittade några.

För Lillis går inte mycket framåt tyvärr. Hittills verkar inte antibiotikan bita som den ska, det händer nästan ingenting. Hon är svårbehandlad och de får omöjligt ner febern. Tex hade hon "lägre" feber 21.00 (39.8) så då fick hon supp, kl 22.00 är ändå febern 40.4 så då måste mer suppar till. Det GÅR inte att få ner den, det är ju detta som är så allvarligt och som inte akut-sjukvården förstår.  Hon hade alla tecken på sepsis och ÄNDÅ lyssnar ingen, ändå fick vi lägga in henne själva? Nu ligger hon där med blodförgiftning, igen, och vi får bara hoppas på att hon börjar svara på behandlingen NU - jag börjar bli oroad över att hon har nåt resistent eller nåt och isåfall skulle det ju bli riktigt allvarligt.

Inga kommentarer: