24 oktober 2017

Morgonsömnad för sömnlösa kvinnor.

Med en tjej med tandsprickning och en annan med mardrömmar så blir det inte mycket sömn - dessutom är kattrackarn en nattmara, han väcker en varje natt för att gå ut. Har sent omsider börjat sy lite igen för att hålla mig ajour, dessutom är det terapi för stresshjärnan.

Stuvbitar blev till en klänning till Lillivi och en mössa till Nikita.

Lillis ville ha en äppelklänning, tyvärr blev den aningens trång då hon verkar ha breddat på överkroppen - typiskt. Hon vägrar dock att ta av den så nu får väl alla tro att hon bara har för små kläder^^

Juni & Kitty beställde t-shirts, den rosa är tvättad och har redan fått en fläck som inte går bort - jag som aldrig misslyckas med fläckborttagning annars.

Nikki behövde en oavtagbar mössa, hon hatar huvudbonader. Jag vinterfodrade den och blev supernöjd!

Själv sydde jag en klänning och den satt som en smäck! Nu är jag lite låst då jag saknar enfärgat tyg, men jag kan säkert hitta på nåt ändå.

Alla tyger, utom klöver, kommer från Vintage in my Heart - världens bästa ställe om man gillar färg/mönster 👍


Inga kommentarer: