09 oktober 2017

Efterlängtade Lillis.

I fredags fick Lillis äntligen komma hem - egentligen ville de ha kvar henne längre men Baby lyckades övertala dem att få åka hem på permission. Hon hade nämligen en febertopp även i torsdagskväll, vilket inte är så bra då febern indikerar att hon inte tagit mot antibiotikan tillräckligt bra. Tack och lov höll hon sig feberfri hela helgen så hon kunde stanna hemma.


För det är just det med våra barn i kombo med sepsis - det är svårbehandlat. De vill se bättring inom 1-2 dygn, men våra barn ligger fortfarande i mkt hög feber då och det finns givetvis anledning till oro. Sepsis är ett livshotande tillstånd och måste behandlas omgående, dessutom är det ju många resistenta bakterier i farten och har man otur och drabbas av sådana så kan det vara tack och godnatt.

När andra dygnet höll på rinna ut och ingen förbättring märktes så såg Baby att sjuksyrrorna började bli frustrerande. Hursom, om än lite sent, blev hon bättre till slut. Nu kommer vi aldrig sluta med den förebyggande medicinen förrän de är stensäkra på att hon är botad!

Denna urinreflux är ett aber!

Inga kommentarer: