30 oktober 2017

Helgen.

I lördags överraskade vi med Leos och Pinchos. Leos för Lillis skull och de stora har inte kunnat slutat prata om Pinchos sen umebesöket, så när de öppnade i Skellefteå var vi först på plats. 


Efter en timme på Leos är våra barn skitlessa tack och lov, det är bara Lillis som gillar det, de andra föredrar helt klart sina vanliga aktiviteter. Vi har kanske varit på Leos typ 3-4 ggr totalt, men njae, inget för denna aktiva familj riktigt - själv fick jag nervbryt av ljudvolymen och Leoslingan som sakta gnagde hål i hjärnan.

Pinchos fick som vanligt 5 stjärnor, tom Lillikita gnagde i sig allt från vitlöksräkor till brylepudding. Vi gick bersärk (förutom att vi inte dricker alkohol) och ändå blir det inte alls dyrt. Väldigt gott och prisvärt för familjer, bästa konceptet på långe!

Söndagen började med familjebad med tillhörande kaos, hann bara vara hemma en timme efteråt innan det var dags för 1:an och 2:ans simträning. Simträning är som sagt ett krav från mitt håll, med fyra barn så måste alla vara extremt simkunniga ifall vi ska kunna njuta av sommarsemestrar. Jag tvingade dem att simma i ett år, men de tycker det är så roligt så nu slutar de inte i första taget - ära Gud i höjden! Positiv pushning for the win 🙌👍

På kvällen bakade Baby bullar med flickorna medan jag städade och förbannade övervåningen - jag blir alltid arg när den städas för det ser förjäkligt ut. Kan det bero på att jag är den enda som inte sätter min fot där? Tycker att de som brukar toalett etc däruppe kan ta hand om underhållet också 😡😷


Inga kommentarer: