09 oktober 2017

Flickan på betongen.


Det här fallet har jag följt maniskt - jag läste allt på Flashback, alla FUP:ar och förhör. Just nu lyssnar jag på podden som släpptes igår, jag älskar Rättegångspodden förövrigt. Det är en sån fruktansvärd historia och jag vet inte varför jag plågar mig igenom detta, frustrationen är så total.

Jag har läst otroligt många FUPAr i diverse krimfall, men inget har berört mig så hårt som detta. Förhören med all räddningspersonal fick verkligen tårarna att spruta, de gjorde verkligen allt för att rädda barnet, några med livet som insats. "Jag ville inte att hon skulle behöva dö ensam" säger en polis bland annat.  Deras tankar under denna händelse är plågsamt att läsa, blåljuspersonal gör verkligen ett fantastiskt jobb!

Ikväll ska tydligen Kalla Fakta ta upp fallet. Det lilla jag hörde på trailern fick mig dock att må illa, de verkar vinkla det till att det var hans morfinberoende som orsakade detta  (sjukvårdens fel alltså). Fy f*n! Vemsomhelst kan omöjligt göra nåt sånt här, det krävs fanimej en riktigt sjuk människa.

Inga kommentarer: