15 september 2017

Limträbalk och golv.

Snickarna gjorde sitt jobb, nu är ny balk på plats. Det tråkiga var ju att jag var förpassad till övervåningen 07-15. Inte lätt att mata och underhålla kids men vi överlevde. Som vanligt när man renoverar blir det oväntade utgifter, i detta fall hade vi varken räknat med mattläggare eller snickare men när man måste hitta nya lösningar blir det så. 


Idag är mattläggaren här igen, 4e gången faktiskt, golvet var skitrisigt. Han konstaterade att våran köksmatta nog var bland det fulaste han slitit ut 😂

Nu håller han på lägga ut den rutiga mattan och vi hoppas att inte väggarna är alltför snea så det blir alltför mycket diff (dvs, ser snett ut mot inredningen).

Egentligen var det tänkt att mattan skulle sluta vid väggen (den med kakel, mot höger) och att resten skulle bli samma golv som ligger i hallen redan. Tyvärr hade hallgolvet utgått så nu fick det bli såhär. I framtiden måste vi ev riva upp hallgolvet och köpa nytt till hela nedervåningen, alternativt lära oss leva med helgalet, rutigt golv. Det kanske tom funkar när inredningen är på plats.

Nu lunch och sen ska vi iväg på stormöte, Juni ska uppträda med sin bästis.