29 september 2017

Kravfri fredagskväll.


Ikväll görs inte mycket nytta. Lillikita hade inte sovit på hela dagen så när hon äntligen somnade strax före Idol så dansade jag ut från rummet och skyndade mig att kasta fram chipsskålen till Kitty och Juni. Lillivi är lite förkyld  så hon orkade inte ens springa runt efter läggningen och det var då skönt med tanke på att jag samtidigt försökte natta Lillikita. Karln i huset har semester (är på konferens) så när man är själv på kvällen är det väldigt skönt om alla är medgörliga så man har förståndet kvar.

Imorgon är det upp med tuppen, konståkningspremiär står på schemat - något jag älskar att titta på! Man köper lite kaffe och sen får man ta plats på läktaren som värsta stage-mom. Nytt för i år är att tjejerna tagit sig upp ännu en grupp så nu är det träning två dagar i veckan. Sen har jag planer på ev bad, beroende på småtjejernas dagsform, stortjejerna har jag bjudit på bio och sen måste vi fara och titta på kakel. Sen har ugnen anlänt och måste installeras förstås.

Inga kommentarer: