21 september 2017

Köksinspo.

 Hur blir köket då? Ja, vi vet inte exakt 😬😂

Ända sen vi började prata om köket så var jag bestämd med att jag skulle ha vita luckor till valnöt. Ett helt vitt kök är karaktärslöst och absolut ingenting som skulle kunna vara aktuellt här. Jag hade kunnat ha ett knallorange kök eller typ retroturkost, men jag tror Baby skulle haft invändningar. Så, lite klassiskt men inte tråkigt, som passar resten av vår stil.


Det här köket ville jag ha, level från Ballingslöv. Tyvärr hade det utgått och deras ersättare tilltalade oss inte alls då det var för mkt vitt. Med tiden visade det sig att alla valnötskök hade utgått i princip, det fanns bara Kvänum kvar och det var dubbla vår budget. Slutade med att vi använde oss av ett lokalt företag, Trisco, som platsbygger kök. Passade oss bättre dessutom då vi har ett konstigt format rum med stora fönster, standardmått funkar inte for vår vision.

...men vi har ingen aning om hur de lyckats med resultatet! Mkt spännande, mycket nervöst, jag hoppas det blir vad jag förväntar mig - imorgon får vi på luckorna!


Att golvet skulle bli schackrutigt var en självklarhet för oss båda så det var klart. När jag letade tapeter så ville jag ha in färg, men färg/mönster ska vara lättmatchat så valet föll på Berså i grönt - min favoritmönster förövrigt. Själva bänkskivorna ska bli valnöt, inte vitt som på bilden. 

Först tänkte jag bara fonda med tapeten men sen insåg jag att det blev för vitt, så just nu väntar jag in två rullar till så jag kan köra alla väggar - more IS more 😁


En köksö var ett måste förstås men ingen köksritare lyckades få in nån i vårt underliga utrymme - "vi kan inte trolla". Själv är bäste dräng dock, vi kom på en lösning med köksö som förövrigt var bättre än något av alla de andra förslagen vi fått från diverse firmor.

Nere till höger går man in i köket, från v-rum/hall. Ena halvan av den långa bänken till höger är dock kasserad så vi fick en större och mer naturlig öppning, typ diagonal. Längst mot vänster, där det är tomt, är fönsterväggen. Snett uppemot höger ser ni en större fyrkant, det är vårt ö-kända häng 😁

Imorgon kommer det bilder!

5 kommentarer:

Leena Grönlund sa...

Vad ni gör det bra med barn, skola, fritidsaktiviteter och könsbyte 🤤🤤👍👍. Att ni orkar

Leena Grönlund sa...

Hmm... jag menar förstås köksbyte 🤣🤣😂

Ewa Bergqvist sa...

Ha ha ha 🤣🤣🤣 Rolig felskrivning Leena!

Hanna sa...

😂😂😂😂😂

Yaro Gabriel sa...

www1004
kate spade outlet
canada goose
canada goose outlet
adidas clothing
christian louboutin shoes
jordan clothing
off white outlet
pandora jewelry
kate spade handbags
nike shoes