12 april 2017

The return of the living dead?

Jag funderar på att prova blogga igen. Mest för att min släkt långbortistan ska kunna hänga med lite men kanske även jag själv behöver göra nåt i mitt egna, väldigt begränsade, liv.

Jag tror jag slutade pga tidsbrist och ointresse, men framförallt för att barnen blev större. Det är nästan omöjligt att berätta en kul story utan att lämna ut barnen - vilket jag inte vill göra. De äldsta är snart 7 & 9, de går i skolan och har också rätt till ett privatliv. De är huvudpersoner i sina egna liv.

Så, jag kommer att försöka blogga om mitt eget liv i första hand - figurerar mina äldre barn i en story så har de isåfall godkänt det innan. Likaså med bilder, det blir sparsamt och bara om de sagt ok.

Vi får se vad som händer. Jag är iaf ohotad tvserie-drottning, gillar mycket DIY & retro osv så det finns säkert något att skriva/läsa om 😁
Jag är utan dator och telefonen är till 85% ofungerande så vi får se om jag lyckas med nåt 😂

Inga kommentarer: