21 januari 2015

Prinsessa nummer 3.

Sist jag bloggade var väl i princip när jag skrev att jag var gravid - jag antar att jag skrivit det iaf? Hursom, tiden gick alldeles för snabbt och hippsvipps föddes den tredje Högdahlsbruden på precis beräknat förlossningsdatum 8:e januari.

Jag har inga siffror i huvudet, har väl egentligen ingenting i huvudet just nu, men hon var störst av dem och jag tror hon vägde 3860 gram och 52 cm lång. De andra flickebarnen var båda två veckor försenade och ändå ett halvkilo mindre, så tur denna ännu namnlösa kom i tid.

Får jag hjärnan tillbaka så kanske jag börjar blogga igen och då kan jag skriva lite mer utförligt om vårt tredje underverk.

En annan stor sak är att jag fått fast jobb, ca sex veckor innan sessan föddes landade jag en tillsvidareanställning på heltid. Första gången på typ 15 år!

Så, 2015 börjar stenhårt!

Inga kommentarer: