14 december 2014

Vanish från Buzzador.

Erika buzzar ofta saker från Buzzador. Baby sa häromdagen "Varför är inte du med i det där?" och då fick jag faktiskt plötsligt upplysa honom att jag faktiskt varit med där sen starten men konstigt nog aldrig engagerat mig.

Sagt & gjort, vi återaktiverade kontot & nu när vi snart är en familj på fem istället för som då, en ensam singeltjej, så har jag lite mer att komma med.

Häromdagen fick vi hem ett stort paket Vanish. 
Det kom (enligt bild) tre stora burkar med Oxi-action, Oxi-action crystal white & oxi-action extra hygiene. Sen en flytande förbehandlare samt en massa varuprover som Baby delade ut på sitt jobb. Paketet kom ganska sent tyvärr så även om vi tvättar väldigt ofta så har vi inte hunnit testa dem mer än några enstaka gånger.

Den flytande fläcklösaren provade jag på en köttfärssåsfläck & även om bilderna blev tagna i lite olika ljus så blev jag inte så imponerad. Jag lät den verka i drygt fem minuter innan jag kastade in den i maskinen (med både tvättmedel & crystal white) men när den kom ut så fanns det fortfarande spår kvar av fläcken. Den var dock väldigt lättapplicerad med en specialflaska, men minus var att medlet frätte ganska hårt på fingrarna om man sölade. Min "vanliga" fläcklösare har aldrig gett såna "frätutslag" på fingrarna.

Däremot gillar jag Oxi-action Crystal White, jag upplever att kläderna blev vitare jämfört med vad de var innan så pulverburkarna kommer jag garanterat att fortsätta använda. Kan även tänka mig att Oxi-action Extra Hygiene kommer väl till pass när jag ska tvätta mina vårdarbetskläder.
 

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har aldrig trott på sådana däriga "mirakelmedel". Tills jag var på väg med mitt överkast till dubbelsängen till soptippen för att min hund hade tjuvsovit i sängen och mensat ner ALLT! Gick inte bort alls. Steve blev alldeles förskräckt över att jag skulle slänga bort det. Slöseri! Han envisades med Vanish och dra på trissor! Varenda fläck är borta! Tummen upp!