25 september 2014

Misfits! (serien)

Ja, då vi haft serietorka i väntan på nya säsonger & nedlagda serier så har vi verkligen letat runt överallt för att hitta nåt vettigt att se. Av en händelse testade vi att se Misfits som det finns fem säsonger av på Netflix.

Jag var väldigt skeptisk. Konceptet (människor som får superkrafter) är ju sjukt uttjatat & jag gillar inte heller såna här "ungdomsserier". Dessutom var den brittisk, det enda jag är lika misstänksam emot som franska filmer.

Well, alltså, den är grymt sevärd! Vi är bara på andra säsongen (det är väldigt korta säsonger dock) men alltså, det är något som gör att man fastnar. Fastän man tror att konceptet är utnött så känns det fräscht, det görs på ett helt annorlunda sätt. Karaktärerna är king & jag har aldrig skrattat så mycket åt en serie förr tror jag som jag gjort åt denna. Det är ändå inte en renodlad komedi, för det är inget heller jag brukar följa.

Nej, ge Misfits en chans!