09 september 2014

Att kunna säga nej.

...har aldrig vart min grej.

Under arton dagar så jobbar jag sexton av dessa och har bara haft två dagar ledigt. Den ena lediga dagen var i söndags och den andra lediga dagen är nu på lördag. Enbart två av dessa sexton dagar har varit femtimmars, de övriga har varit på 8-11 timmar.

Det var kris i söndags och jag blev tillfrågad. Jag hade verkligen ingen lust (och absolut noll ork och motivation) och dessutom skulle det bli femton dagar på raken om jag sa ja.

Dock sa jag mitt vanliga svar när jag inte alls vill; "ABSOLUT HELST INTE."

Med andra ord, vill ingen annan så gör jag det men jag varken kan,vill eller orkar. TACK OCH LOV så kunde den sista på listan så jag slapp. Annars brukar mina bestämda nej alltid sluta med att det blir ett ja.

Alltså, varför kan jag aldrig säga nej?! Det är absolut bra att jag är ambitiös och inte lat, men allvarligt, jag är tjock, andfådd och mycket tröttare än normalt. Under den här hårda arbetsperioden har jag dessutom börjat känna av fogarna ganska mycket också så jag klarar inte att gå längre sträckor riktigt, jag börjar få ganska ont.

MEN jag ligger ganska nära att bli inlasad  och jag hoppas verkligen att jag fixar dagarna innan det börjar bli alltför tufft. Det är på det berömda håret och jag är redan i vecka 23 så jag har inte råd att neka en enda dag.

Ni får hålla tummarna!