15 augusti 2014

Lite bilder såhär i efterhand.

Lite bilder från några helger i Kluten... 
Solcellslampor a'la Michael Jackson leder upp till parkeringen. Riktigt fint nattetid!
                  
Då det var sjukt varmt, som det varit i flera veckor, så badades det i sjön. Här är det Kittyhawk som dyker.  
                    
Ea skruvar på verandan. Tur vi har den snickriga Kapen som berättar vad & hur saker ska göras, vi lär oss mycket dessa dagar kan jag säga. 
Vet inte hur många tusen trallskruvar vi skruvat, men nog är det tillräckligt. Det blir ett gigantiskt altanbygge kan jag säga, den förra var inget att ha så den revs direkt. 
Flickorna stormtrivs trots att vi alla bor lite hullerombuller för tillfället. Nästa år ska en till sovstuga upp så vi allihopa har en egen säng att gå till. 
Mellan byggnationerna måste alla sex barn förstås utfordras. Måste säga att jag älskar mina arbetsbyxor, inte bara för att de är rosa, utan för att det fruktansvärt sköna också!
De gamla ägarna hade lämnat kvar i princip allt i stugorna, vilket är kung värt tills vi själva köpt upp ett möblemang. Vi hittade t.ex. en pizzasten & var förstås tvungna att kolla om det gick att göra pizza på grillen. 
PIzzan blev bra om än diskussioner pågick angående om man skulle ha lock på eller inte. 
Lelle, en rolig snubbe som börjat dyka upp titt som tätt, hämtade upp alla våra barn när vi blev inbjudna till en byafest. Festen & folket var trevligt (om än jag förstås var nykter) men då jag inte tycker att barn skall vara med där det dricks så for jag & flickorna hem ganska fort.

Idag är jag föräldraledig pga att fritids har planeringsdag. När Baby kommit från jobbet så drar vi raka spåret till Kluten igen & jag tror att vi blivit inbjudna till kräftpremiär? Det lilla vi sett av folket i Kluten är enbart positivt, de svänger förbi med sina båtar för att hälsa oss välkomna & de verkar ha festligheter tillsammans hela tiden. Nästa vecka är det rådjurspremiär t.ex. & första gången vi var i stugan så hade de tydligen hambugerfest med bastu.

Ett väl investerat inköp tycker vi allt! Just nu är min målbild att vi alla får varsin sovstuga (& därmed lite mer ordning), men framförallt att jag klämt ut nummer tre & har färdigammat så jag får ta mig några glas vin på verandan. Det kommer bli så KUNG!

Inga kommentarer: