23 juli 2014

Utslete!

Jag har tre saker att säga;

1. Ni kan nog aldrig förstå hur otroligt jobbigt det är att arbeta med en utetemperatur på över trettio grader?! Alltså, man rinner fullständigt bort, vätskebrist och minsta onödig ansträngning tar kål på en. Städ och tvätt hos vårdtagare är en absolut mardröm!

2. Sedan förra tisdagen har jag spenderat precis varje ledig minut efter jobbet med att måla kåken. Vi har jobbat fram till midnatt på kvällarna och startat åtta på morgonen om jag haft en ledig dag, ungarna var tom hos mormor hela förra veckan så vi skulle få försprång. Men vädret är ju alldeles för varmt, vi kan ju inte måla på solväggar så allting blir omständigt och tar en jäkla tid. Dessutom fick vi skrapa massa så vi blir aldrig klara tror jag.

3. Kombinationen av denna helt olidliga och helt oändliga värme samt det konstanta arbetet både hemma och på jobbet har gjort mig galen av sömnbrist och trötthet. Dessutom har jag sedan vi började med huset fått ischias/foglossning (?), jag har så fruktansvärt ont i höften så jag nästan gråter om jag försöker röra mig en centimeter i sängen.

Som om det inte vore nog så åkte vi till stugan i fredagskväll och vad var det första vi gjorde? Vi tog liksom ledigt och målade furuinredningen ;-)

Hoppas det blir lite, lite svalare. Jag som inte är någon soldyrkare håller på förgås!

Inga kommentarer: