08 juli 2014

Om Kluten.

Ja, en av de stora grejerna är ju att vi blivit med sommarstuga - tillträde nu på fredag!
Vi har kollat lite då & då på Hemnet, mest bara på skoj, men vi har länge velat ha ett sommarställe. Svårigheten ligger ju att hitta ett bra ställe till ett bra pris, de hade en liten stuga på Fårön tex (bara över bron) men där får man punga upp 1.6 miljoner för 30 kvadrat & det kändes ju lite våldsamt.

Men en dag dök det här stället bara upp, det ligger precis vid vattnet i Klutmark & det är ungefär 1 mil från Skellefteå stad. Sagt & gjort, vi messade bästisarna i Umeå "Split 50/50?" & de lite lätt överaktiva bästisarna bokade direkt visning & bestämde sig för ett JA. Vi kunde själva inte åka på en visning men vi åkte  istället till Stadsfesten i Skellefteå den helgen & mellan munkar & Anton Ewald så drog vi en smygvisit till stället & bestämde oss för ett JA vi också. Vi har inte ens sett inuti byggnaderna, men det är ju skitsamma, det är ju tomten som är viktig!
Så, nu är kontrakt påskrivna & nu äger Högdahl/Kapstad/Lundgren ett sommarställe tillsammans, ungefär mittemellan våra hemstäder Umeå/Piteå. Vi behöver fixa lite mer utrymme dock, åtminstone ännu en sovstuga ska ordnas & sen får vi se hur vi gör. Det här kommer ju bli kung!

Som jag skrev på Insta;  "Sju galna barn i badkläder & fyra föräldrar med sju baginboxar" - Välkomna till oss i Kluten!

Inga kommentarer: