27 juli 2014

Om att föredra standard framför exotiskt.

Det pågår PDOL i helgen, Piteå dansar och ler för oinvigda. Jag har inte dansat nåt förutom hemma framför PS3 och lett har jag inte heller gjort så mycket då planer förändrades till det sämre. En skithelg nästan skulle jag vilja påstå, irritationen är maxad.

Men ja, jag fick göra det bästa av en dålig situation. Lördagen var fruktansvärt varm, varmaste dagen hittills med typ 33 grader. Jag och tjejerna drog på Norrstrandsbadet  hela dagen och sedan bestämde vi oss för att äta på schtan som alla andra festglada människor i Piteå.

Vi gick till området med mat vilket var mödosamt i extremvärmen och jag bad dem välja på typ tjugo olika, spännande stånd. Det var vegetariskt, thai, american bbq, grekiskt, lappländsk ren, subs, kebab etc. Jag röstade på gyros, men efter ganska kort betänketid utbrister flickorna; "Vi vill ha pitepalt!"   

Jag kunde inte dölja min besvikelse när vi gick mot paltståndet där dessutom mjölk ingick. Väl framme hade Kitty givetvis ångrat sig och ville ha sin favorit, friterad kyckling. Palt blev det dock samt ett löfte om friterat till veckan.

Sen shoppade vi nya linnen till mig då mitt gamla SoA-linne är lite väl välanvänt.

Idag får vi se vad vi gör, själv hoppas jag på lite svalare temperatur.

Inga kommentarer: