08 juli 2014

Ett snabbt & trist inlägg helt utan bilder.

Hej & hå vad fort sommaren går! Har skrivit flera utkast som aldrig blivit publicerade & därför istället deletade men jag gör väl ett nytt försök nu.

Vi påtar på med allt (en del rättare sagt, Rom byggdes inte på en dag direkt) som ska göra utomhus. Väldigt mycket nytta & väldigt lite nöje helt enkelt. Har dock varit på "familjefest" på Fårön med Babys jobb där det bjöds på brännboll, grillning & dricka. Vi bor ju granne med fina Fårön så vi tog cyklarna dit då det var en mycket fin sommarkväll.

Kitty har varit sjuk sista 10 dagarna, men går nu på penicillin. Viktigare är dock att Kitty hunnit fylla fyra år & då fick hon en större cykel i present bland annat. Kitty är en survivor uti fingertopparna & ger sig inte förrän hon kan samma saker som sin storasyster, så det var ju föga förvånande att Kitty faktiskt kunde cykla själv innan sin treårsdag. Utan stödhjul förstås & helt utan hjälp, hon hade lärt sig själv i smyg tydligen. Därför behövdes givetvis en större cykel i år!

Själv är jag friskare än förut iaf. Gastroskopin visade ingenting utöver det normala, men däremot har jag jättedåliga värden. Väldigt blodtryck & brist på både B12, folsyra & järn. Inte undra på att jag alltid känt mig trött de senaste åren. Nu äter jag dock fyra olika piller per dag för att få upp värderna & det har redan blivit lite bättre.

Vi åker till Villis i helgen då vi är lediga & där får barnen efter önskemål stanna hos mormor nån vecka eller så medan vi åker tillbaka till Piteå. Vi ska passa på att måla huset är det tänkt, men vi får väl se om det verkligen blir av.

Vi har ju renoverat tjejernas rum, men då förebilderna är försvunna så får vi väl se om vi visar upp det senare (om de någonsin dyker upp igen). Alla bilder från min telefon försvann nämligen innan Mexico, men Baby lyckades hämta tillbaka dem på morsfarsans dator igen, problemet är bara att den är i Vilhelmina & att det inte var bara de sparade bilderna som kom tillbaka - det var 14 000, dvs även alla borttagna bilder. Trevligt!

Det är ju högsommarvärme nu som förmodligen alla märkt, så just nu är jag glad att jag bara har två korta arbetsdagar framför mig innan ledig helg :)Inga kommentarer: