08 april 2014

Slagen hjälte.

Precis när slutminuterna av hockeyn gick (heja Skellefte'!) så hade den ena superhjälten vaknat av att hon grät av smärta. Öronont, huvudvärk, rosselhals och feber på 38.7. Stackars Junilicious som nästan aldrig är sjuk.

Hejsan Vab! Det var ett tag sen, men nu är det som sagt vardag igen så det borde man ju anat förstås.

Med en Batgirl bredvid mig och en Supergirl på ovanvåningen känner jag mig dock trygg i natt - sjuka eller inte, här kommer inget kriminellt in.
  
Supergirl hade dock ramlat ner från madrassen så jag fick justera till henne litegrann. Jo, barnen i detta hus har faktiskt riktiga sängar med ben också, men vi håller på att renovera deras båda sovrum så just nu sover Kitty på madrass inne i Junis rum. Junis rum är vi nästan klara med, ni ser smakprov på tapeten nere i hörnet. Förutom att renovera deras rum så har de även bytt rum så just nu är hela ovanvåningen en krigszon. Längtar tills det är över kan jag lova.

G'night som en kär vän skulle ha skrivit ;-)
 

3 kommentarer:

Emelia sa...

Vilken snygg tapet! Vart har ni köpt den?

Hanna sa...

Emelia: Den är toksnygg! Finns i tre olika färger :) Den är från Eco & kollektionen heter Happy, hela kollektionen är snygg faktiskt. Jättebra pris också faktiskt, runt 350 per rulle bara - köp! ;)

Hanna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.