16 mars 2014

Lördagskänslor.

Generellt slappar vi, men igår drog vi iväg till Tulum och kollade på gamla mayaruiner och sen vidare till typ ett "sommarland".

Jag älskar ju att snorkla, men innan jag kommit fram till rätt fiskområde så var vattnet jättegrumligt och plötsligt uppenbarade sig typ en jättevarelse (ok, typ 1-1.5 m lång) nedanför mig. Jag drabbades av lätt panik och slöt upp runt Ea utifall att den var evil, för då hade jag iaf 50% chans att klara mig.

Vi kom iaf fram och jag simmade runt tusentals fiskar i olika kulörer, inte den mäktigaste snorklingen men absolut underbar!

Efteråt började jag frysa men då ville grabbarna utforska grottorna på andra sidan, jag tackade för mig och slöt upp med Ea på världens sämsta bufféställe.

Tack och lov för det, på väg mot grottorna hade pojkarna stött på djävulsrockor, fatta paniken om jag hade simmat bland dessa solförmörkelser?! Uä!

Idag har vi återgått till allinclusive-livet, mina favoritdrinkar är fräscha Electric Lemonade, efterrättsaktiga Mud Slide och klassiska White Russian. Vi har nyss taktikvilat med förhoppningen att ta oss iväg på Coco Bongo ikväll, tydligen ett måste i Cancun, typ ett helt galet Vegas.

Jag ska göra allt för att hålla mig vaken. På nåt sätt ska de gå.

Inga kommentarer: