12 mars 2014

Fullt upp!

Jag har rätt dålig täckning på min gamla trotjänare till telefon, så vill ni läsa fräscha uppdateringar så rekommenderar jag Ea's blogg.

Men well, vi har det förjäkla fint här. Vi har varit på sån här matshow, teppanyaki, som både var god och underhållande. All mat håller mycket bra klass, det asiatiska stället är riktigt grymt! Även roomservice ingår gratis så där kan man gå crazy dygnet runt om man så vill. I sportsloungen kan man dessutom blanda sina egna drinkar om man är trött på att bli serverad av butlern som alltid kommer med nya drinkar i precis rätt timeing. Ni förstår att vi har det rätt tufft här va? Ständig uppassning må jag säga.

Inte ens alkoholen är en sånhär inhemsk historia, nejnej, det är den riktiga skiten som inte smakar fulgrogg ;-)

Tennisen gick väldigt bra, om än ömma fötter och skakig arm efteråt.

Vi har varit på båttripp till Isla de Mujeres, en jättevacker ö (men inget slår ju phiphi) och där hyrde vi golfbil som vi åkte runt med - grymt kul! Kapen körde golfbil lika bra som han käkar tequilaskorpioner :-D

När man uppdaterar sällan så minns man dock inte vad man vill berätta om, det har redan fallit i glömska. Dessutom tar jag inga kort med mobilen heller, så det blir nog mer att berätta om när jag orkar visa bilder från kameran.

Inga kommentarer: