28 mars 2014

En fredag i mars.

Alltså, såhär produktiv är jag vanligtvis inte, men idag har vi en riktigt bra dag måste jag medge.

Jag har väldigt lite jobb just nu, vilket betyder väldigt mycket ledig tid. Tyvärr är det bara drygt, barnen får aldrig vara på förskolan och som inflyttad saknar jag fortfarande en bekantskapskrets som jag kan fördriva tiden med.

Men, jag mår faktiskt skitbra även om det inte låter så ;-)

Redan 9.30 drog vi iväg och handlade, sedan köpte vi en byrå på kupan och fredagsmyset inhandlades på Kioskpiraten. Sen drog vi till Beijers och köpte täckpapp och kollade tapeter, vi orkar inte leta tapeter mer så nu kör vi bara - annars får vi aldrig gjort nåt här hemma.

Sen hem och direkt på cykelpremiär, uppstyrd, uppstekt pannkaka från igår och sen ut på cykel igen. Fram med eldkorgen till mellis, både falukorv och marshmallows fanns att tillgå. Tänkte just styra upp pinnar när jag kom ihåg julklappen från morfars, de hade ju redan skickat med grillpinnar när vi fick korgen! Perfekt med tanke på att Morakniven aldrig hittades åt idag och allt höll på skita sig.

Själv läser jag "Den sista goda människan" som jag lånade av Mexicobästisen. Det ser förjävligt ut inne (vilket jag hatar på just fredagar) men idag bryr jag mig inte. Jag ska verkligen försöka att inte bry mig iaf.

Inga kommentarer: