10 februari 2014

Glasögonorm.

Förra veckan kollade jag synen på första gången på kanske tio år? Givetvis ljög jag och sa att det bara var "typ två-tre år sedan". Enda anledningen till att kolla synen var att det är dags för nya glasögon, jag har inte haft några vettiga på typ 15 år och jag har verkligen saknat ett par.

Jag fick -4.0 och -3.5 på ögonen så ni förstår varför jag är desperat efter brillor - jag är helt blind då linserna åker av på kvällen!

Hade valt ett par billiga för 395, men optikern sa att såvida jag inte ville ha flaskbottnar till ögon skulle jag köpa ett par för 795.

Sagt och gjort, men tiden var väldigt knapp och jag som lider av  extrem beslutsångest visste att valde jag inte några nu direkt så skulle det aldrig bli av - tiden till att åka tillbaka och kolla finns aldrig.

Så, andra paret jag provade tog jag - idag fick jag dem och blev faktiskt ganska nöjd!

Dålig bild men de är lite femtiotal. Hög tid att klippa till luggen förövrigt.

Inga kommentarer: