02 februari 2014

Biodags!

Efter att ha haft lördagsmys med Mellon igår (varav vi alla hade olika åsikter om vilka som var minst dåliga) så styrde vi upp bio idag. FROST givetvis, en hett efterlängtad film.
Alla som var nåt var där typ. Träffade åtminstone två arbetskompisar och Mayas familj. Juni och Kitty tömde en bunke knattepopcorn var, men Kitty lyckades dricka upp hela halvlitern MER själv så med tio minuter kvar av filmen blev toabesök ändå nödvändigt.
Jag är ju stort fan av Pixar, men inget fan av Disney, så visste inte vad jag hade att vänta. Nåväl, filmen var absolut bra, inte bäst, men mycket bra. Lite väl mycket sång kanske, men det är ju Disneys grej och när de köpte upp Pixar så blev det som det blev.
Snögubben och renen var bäst förstås, överraskande nog innehöll filmen två prinsessor istället för en och mest överraskande var detta - filmen fokuserar inte på drömprinsen, utan snarare på systerskap. Såna moderniteter gillas, för att tuta i unga flickor att livet enbart går ut på att hitta drömprinsen är så jäkla förlegat.
Kittyclownen stod ändå för mest underhållning. Jag fick vara personlig assistent hela filmen, hon dansade, sjöng, pratade och skrattade konstant medan popcornen matades in i munnen. Hon har en helt säregen humor Lill-hawken, mycket lik sin mor <3
När vi kom ut fick jag hosta hysteriskt för att få ut två timmars tillbakahållen rethosta.