26 januari 2014

Sjukmartyren.

Jag förmodar att jag haft hög feber inatt då det kändes som jag låg i en swimmingpool av svett. Klev upp vid tio och kände mig otippat nästan helt ok, så det dåliga samvetet tog fast mig och bokade in Bamse-föreställningen kl. 14.30.

Direkt efter frukost kom söta Maya förbi och lekte med kidsen. Jag passade på att duscha, men det var ett ogenomtänkt beslut när sedan tre flickor febrilt försökte komma in och "titta på muppan". Hade dock turen att hitta den aldrig tidigare använda nyckeln så jag kunde duscha ifred utan att riskera att grannbarnet går hem till sina föräldrar och berättar att de sett mina allra kvinnligaste attribut. Jag tänker filmen "Jakten" liksom.

Hann bara duscha så kom frossan och ledvärken tillbaka så återigen ligger jag likt en martyr nedbäddad i sängen och Bamse var ju bara att glömma.

Just nu väntar jag mest på om det ska gå över eller om det kommer vara ihållande. Vill jobba då jag behöver alla pengar jag kan få, men en sjuk surhäxa är inte idealisk att vårda människor.