21 januari 2014

Det ljuva 70-talet.

Kittyhawk är i den här åldern då hon vill veta mycket, framförallt om kroppen. Speciellt om snoppar då givetvis och kvinna som jag är sitter jag inte inne med all info gällande det området.
Efter jobbet drog jag istället iväg och lånade två härligt nostalgiska böcker som jag minns från min egen förskoletid. Det är så härligt frigjort i sjuttiotalsböckerna så man bångnar ju av skratt!
Jag pratar öppet och ogenerat om allt barnen vill veta, men idag valde jag faktiskt att censurera (dvs bläddra vidare) en del av innehållet. Sista bilden är ett sådant exempel.
...men charmiga är de ändå, mycket faktamässiga och ingen "snippa" så långt ögat når. "Per, Ida och Minimum" är den roligaste lässtunden på länge. NEJ, inga syskon är på väg heller, den andra läste vi bara för att lära oss hur babysar utvecklas i mammans mage - riktiga bilder av Lennart Nilsson.

Inga kommentarer: