15 januari 2014

American Horror Story - Coven.

För att börja årets första inlägg så börjar vi med något lättsamt. Vi har börjat se American Horror Story säsong tre & den är faktiskt ganska bra! Första säsongen handlar om ett spökhus, andra säsongen om ett mentalsjukhus & tredje säsongen överraskade oss med att handla om...häxor.

Grejen med denna serie är att det alltid händer saker i ett otroligt tempo - missar du ett avsnitt är man helt borta. En annan sak med den här serien är att den är rätt makaber, det är ganska mycket gore ibland. Men som enkel underhållning i brist på annat funkar den mycket bra!

På tal om serier så blev jag helt förstörd av Sons of Anarchy's avslut på säsong 6. Sällan jag blivit så tagen av & ett avsnitt någon gång, jag blev rent deprimerad efteråt. Känns som jag inte ens vill se den sista säsongen längre :/

Efter tips på bloggen om Top of the Lake så ska jag testa se den framöver, The Following har jag redan sett & jag tror att säsong två börjar nu på måndag!

1 kommentar:

32WhiteHouse - Linda sa...

Kul att du bloggar igen! :-)

Jag har inte hunnit med AHS och jag har inte vågat se SoAs säsongsavslutning än, har hört att den är riktigt tuff!

Top of the Lake ska jag kolla upp. I väntan på att The Walking Dead kommer tillbaka har jag upptäckt Hemlock Grove, Banshee och Oz som för mig nya serier.