20 oktober 2013

Pärlan som förstörde fredagsmyset.

Jobba sex dagar, ledig en, jobba sex dagar, ledig en, jobba fem dagar, ledig...? Så ser mitt schema ut just nu och jag känner mig rejält trött och längtar enormt efter en tvådagars ledighet!

I fredags var Baby på företagsfest så jag tänkte ta mig ett rödvinsglas när jag nattat barnen innan jag planerat att stupa i säng för lördagens arbetsdag.

Hann bara börja med kvällsrutinerna när Juni började gråta och berättade att hon hade en stor pärla i näsan. Vi petade på ett tag men den kom inte ut så jag ringde 1177 för att få klarhet i om den måste ut direkt eller om vi kunde vänta tills nästa dag. "Åk till akuten" blev svaret.

Rejält osugen och trött så fick jag alltså åka in till akuten 19.00 och vi kände oss ganska fåniga där på fredagskvällen mitt ibland alla benbrott och riktigt akuta saker. Vad var en pärla i näsan liksom?

Well, efter 2,5 timme, fyra inblandade människor och tjugofem olika metoder senare så kom äntligen pärlan ut. Jag skrattade hysteriskt av glädje och trötthet medan Kitty låg på golvet och grät av sömnbrist.

Kl 22 var vi äntligen hemma och i sängarna, rödvinet orkades aldrig med. Idag har jag njutit min enda lediga dag på badhuset och imorgon är det minst fem dagar igen.

So Long!

Published with Blogger-droid v2.0.10