09 oktober 2013

Serietorka.

Både Dexter & Breaking Bad har avslutat - för gott förmodligen. Därför har vi lite färre serier att se & dessutom är det alltid flera som har uppehåll samtidigt.
Har därför börjat kollat på Orange is the new Black & om än den är lite mer dramakomedi så gillar jag den skarpt. Verkar lovande, jag älskar allt med fängelse & skulle nästan villa prya som intern en vecka bara för att se hur det funkar :-) Förut såg jag alltid på Kvinnofängelset, en sen serie som gick mitt i natten & därför alltid efter krogbesök & alkoholdimma alternativt vid sömnbrist. Kvinnofängelset var en extremt sunkig serie med jättefula skådespelare a´la Hem till Gården men det var ändå jättecharmigt. 
Tänkte även ge Under the Dome ett försök, men vi har hittills bara sett ett avsnitt så jag kan inte yttra mig så mycket. Lite skeptiskt att det kan vara lite "Kanal 6-stuk", alltså budget, men jag får väl ge den några försök till. Det är ju ändå Stephen King.

Nu när han är borta så har jag dock inget alls att se, detta eftersom det hos oss är strängt förbjudet att se något avsnitt själv. Slötittar just nu på nya Grey´s men då jag missat en säsong så är jag lite off minst sagt.

Någon som har nåt bra förslag på nån ny serie jag missat? Nån lite tjejigare som jag kan se när jag är ensam?


3 kommentarer:

Elin sa...

Har du inte sett the following kan jag tipsa om den. Inte speciellt tjejig men spännande tycker då vi. =)

Anonym sa...

Top of the lake!

Anonym sa...

pretty little liars! lite töntig men underhållande och mkt spännande emellanåt