08 oktober 2013

Den där Murphy´s lag.

Jag har bra med jobb just nu, men förra veckan fick jag ta ut hela tre dagar VAB med Kitty. Hon är fortfarande inte hundra utan har hostat hela natten mot idag så jag lyckades nog sova max två timmar totalt. Var slut som artist då jag klev upp 05.30.

Med en timme kvar av arbetsdagen så ringde förskolan & meddelade att Juni hade ont i huvudet & de hade tempat till feber. Jahapp, bara att ringa vikanskaffningen & vabba imorgon IGEN då. Det är så surt att när jag väl får flyt med jobb så är det alltid något som likt förbannat gör att man tappar massa dagar :-(

Samma med sömnen. Båda ungarna har mardrömmar varje natt så de vaknar lite titt som tätt & som den ömma modern vaknar man ju av minsta gråt på övervåningen. Men ibland, ytterst sällan, så är det skrämmande tyst men vad händer då? Då kommer kattj*veln & är aggro & ska ut tre på natten, eller varför inte 04.30 eller både och?! Han biter & sliter i fötterna, trampar mig i ansiktet & luggar mig i håret. Då får man gå upp naken (jag sover alltid naken & orkar omöjligt ta på mig nåt i detta sömnstadie) ut på altan & släppa ut skrället & bara hoppas att den där Maskmannen inte står där & ser den nakna galna kattkärringen. Vi bor precis runt Maskmannens domäner nämligen.

Jag som bara sover runt fem timmar normalt behöver verkligen de där fem timmarna för att fungera men sista månaderna har det varit rätt förvirrat på dagtid.

Baby har dessutom varit borta & jobbat ganska många veckor nu, så jag är både mörkrädd för maskmannen, stirrig över att diskmaskinen skall börja brinna & överdrivet morgontidig för att vara säker på att hinna göra ungarna ordning till dagis. Generellt ganska paranoid alltså.

Förra lördagen var jag & Anna iaf i Luleå & shoppade helt utan barn & det var fruktansvärt behövligt! Sånt där måste jag börja göra oftare helt klart. När jag får tid & ork över för denna blogg så ska jag försöka lägga ut lite kort från semestern också, men som ni märkt är min blogg fortfarande på sommartid (offline). Det är fullt ös medvetslös från 06.00 på morgonen till 20.00 pä kvällen så det blir inte så mycket tid över till denna tyvärr, även om jag önskade att jag kunde uppdatera släkt & vänner lite bättre. Ska skärpa mig! ;-)

1 kommentar:

Retrophilia sa...

Det där gör du fan bra ska du veta! Själv behöver jag mina 8 timmars sömn för att fungera överhuvudtaget! Visst blir man less på katterna när de ska hålla på mitt i nätterna, alltid när man ska upp tidigt och jobba. Så tacksam nu att jag har en hund som kan säga till katta att gå och lägga sej :)