02 juli 2013

BDSM och Puma Swede.

Baby har varit borta på jobb och de stunderna jag själv inte jobbat så har jag läst igenom den sanslöst populära "Femtio nyanser av honom". Eftersom världens alla kvinnor är besatta av denna bdsm-berättelse så ville förstås även jag förstå hypen.

Den handlar i stort sett endast om sex - dominans, underkastelse, bondage osv. Det liggs mer eller mindre på varje sida faktiskt.

Alltså, den är lättläst och man sträckläser gärna. Den har däremot inte alls ett så bra skriftspråk, den är enkel och levererar inga utsvävande detaljer - förutom om sexet då förstås, där är det väldigt detaljerat.

Absolut läsvärd och absolut bra men väldigt orealistisk - för varje bok så begraver den lite sig själv faktiskt. Slutet på sista delen är så konstlat så där blev jag riktigt besviken.

Här är en länk som beskriver ganska exakt vad jag själv tycker. LÄS INTE LÄNKEN OM DU TÄNKER LÄSA BÖCKERNA, för den spoilar allt!

Nu går jag vidare i sexträsket med en impulsköpt bok från Coop - Puma Swede skriver om "Mitt liv som Porrstjärna". Återkommer med betyg senare...

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 kommentar:

Erika Lundgren sa...

Jag vill också läsa de där snuskböckerna. Spara dem till mig så kommer vi snart och hälsar på :).