22 juni 2013

Kittyhawk, tre år av obeskrivlig kärlek!

Igår fyllde vår söta gangsterprinsessa tre år - vi har definitivt ingen bebis kvar längre! Hon önskade sig en My Little Pony-tårta så givetvis infriades denna blygsamma önskning.

Jag och Juni väntade till halv nio innan vi stegade in med paket sjungandes "ja må hon leva". Vi fick dock en mycket oväntad reaktion, Kitty kastade täcket över huvudet medan hon vrålade "Tyst och gå ut!!!! Låt mig vara ifred och sova!!!" Baby som var lite på efterslänt missar detta vilket gör att han kommer in och hurrar högt mitt i detta antiklimax trots att jag står och viftar med armarna att vi måste dra oss tillbaka. Några timmar skönhetssömn senare kom hon äntligen ner så vi kunde gratta.

De sista timmarna natten före så impulssydde jag dessutom en födelsedagsklänning åt henne, mönstret tog max tio minuter att konstruera så det finns lite behov av ändringar på detta - var minst sagt stressad och då ingen provdocka fanns så sydde jag på chans och i slutändan så passade den nästan tipptopp! Tyget är ett trasigt påslakan från MagasinMix så se va fint man kan göra av trasiga saker :-D

Annars så har jag jobbat hela veckan, midsommar inkluderat. Imorgon jobbar jag 7-21 innan jag får ta måndagsledigt.

Glad midsommar! Titta så fint vi bor i Djupviken förresten, den här stranden är bara 150 meter bort.

Published with Blogger-droid v2.0.10

Inga kommentarer: