05 april 2013

Finsk bastu med spanskt vin.

Idag hände något som inte hänt på mycket, mycket länge - egentid!

Efter att ha jobbat klart, ätit middag och nattat barnen så bänkade sig Baby vid Skelleftehockey på tv'n nedan jag satte inpackning i håret, la mig i bastun med ett glas rödtjut tillsammans med en ny pocket jag lånade från en på jobbet.

Jag orkade dock bara en timme, sen var vinet slut sen länge, belysningen försvann med mörkrets inbrott och svetten lackade mer jobbigt än skönt. Bara en timme helt själv, men herregud så skönt det var! Jag älskar bastun helt klart.

Helgen bjuder på jobb rakt igenom, precis som veckan hittills sett ut, jobbar dessutom minst mån-ons nästa också så ledighet finns det inte gott om just nu. Fått erbjudande om att jobba på tre ställen i sommar, men valde givetvis det bästa så jag ser framemot att möta förra årets vikarier igen. Känns mycket kul att ha så många alternativ iaf, det tyder ju bara på att man gör ett bra jobb och är omtyckt!

Nu ska jag fortsätta läsa den spännande boken.

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 kommentar:

Erika Lundgren sa...

En TIMME i bastun? Shit, jag är nöjd om jag klarar en kvart och då är min öl slut sedan länge! :)