19 mars 2013

Om kostsamma tråkigheter.

Bilen startade inte i lördags. Igår skulle vi bogsera den till verkstan för att fixa problemet, men allt gick åt skogen.

Först hittade vi inte något bra ställe att fästa linan i, själva fästet var nämligen bak på bilen och att bogsera backandes var ju rätt overkill. Hittade dock en liknande krok därfram där vi satte linan till slut.

Jag satt i den trasiga bilen och redan efter fem meter så kände jag att detta inte kommer att funka, linan var för kort bland annat. Eftersom batteriet i telefonen var dött (givetvis) så vinkade och gestikulerade jag hejvilt nonstop. Baby gjorde dock ingen ansats att stanna och det kändes bara gå fortare och fortare. Efter några kurvor så skulle vi ut på första större vägen, en uppförsbacke till den ännu större vägen. När Baby började bromsa vid utfarten så bromsade jag järnet, men då inget funkade med bilen så var bromsarna inte heller effektiva, jag åkte alltså rakt in i opeln.

"Nu lär han ju stanna iaf" tänkte jag. Dock drog han ut på vägen, vi kunde ju inte direkt spärra korsningen, men i denna start i uppförsbacke så small linan och fästet av, så jag fick rulla bakåt en bit till en avtagsväg så jag kunde parkera vid kanten. Baby körde tillbaka och parkerade men blev stressad av allt så han råkade göra det förbjudna, han drog i handbromsen på Opeln. Detta får man aldrig göra vintertid, för nu har handbromsen låst sig och vi får inte bort den.

Härliga tider för ekonomin! Bara bärgningen idag kostar 1500, sen är ju bilen fortfarande i vrak och den andra bilen lär ju behöva nya bromsklossar om inte handbromsen går lös snart. Förbannat!

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 kommentar:

Anonym sa...

[url=http://buyonlineaccutaneone.com/#nbcxi]accutane cost[/url] - order accutane , http://buyonlineaccutaneone.com/#xmapl buy cheap accutane