11 februari 2013

30-årsfesten.

Vi blev ju bjudna på bästa vännens kalas i Umeå förra helgen. Vi försökte lura henne att vi inte skulle komma men som väntat genomskådade hon oss. Här är den snygga damen redo att ta emot framförallt släkten, därav den mer vuxna looken. Det bjöds på buffé med allt möjligt götta & jag är återigen imponerad över denna familjs matlagningskunskaper.
Precis, släkt blandat med vänner. Släkten främst på eftermiddagen & resten kvällen/natten igenom. Runt 55 pers kom förbi tyckte jag mig höra?
 Herr Kapstad tog som vanligt emot alla med öppna armar.
När vi endast vi "yngre" 30plussare var kvar bytte födelsedagsbarnet om, ny klädsel, nytt smink & nytt hår. Schnyggt! Hennes kusin är en svinduktig makeup-utbildad frisör så därav denna "enkla" förvandling.
 Många var där som sagt, här är ett bord av typ fyra.
 Mackan & Baby körde samma stil.
 Sofie är Ea´s briljanta kusin & Johanna (?) är husherrens brors fru.
 ...för att vi knappt har tagit ett kort själva, kameran har legat framme så det är alla möjliga som förevigat saker. Plus att jag är rädd för kameror förstås, ser aldrig klok ut.
 Marie, jag, Sofie & Johanna (?). Har drabbats av plötsligt stillestånd angående namnet.
Det var en kunglig tryckare med otroligt bra koreografi & inlevelse.

Tack än en gång för ett alltid lika roligt besök, ni är de finaste & bästa vänner man kan ha!

PS Erika: Jag skickar dig kort så fort jag kan!

2 kommentarer:

Erika Lundgren sa...

Haha, tack vännen, vad fiiiint! :) Hon heter Sara och det är Daniels brors blivande fru, nu har du järnkoll på det också :). Puss och kram på er och tack för dansen ;).

Ewa sa...

Fasen va snygg du är i lugg. Jag har ju inte sett den irl än så jag blir alltid lika paff när jag ser dig på bild. Puss påre :-)