05 januari 2013

2012/2013

Julen spenderade vi hemma hos oss med morsfars, svärmors & svägerskan med familj. Hur mysigt & lugnt som helst. Jag fick de få saker jag önskade mig så jag är väldigt nöjd.

Sen har jag jobbat mest hela tiden över jul & nyår så några nöjen utöver det vanliga har inte funnits på kartan trots att Baby är långledig.

Nyår valde vi att göra annorlunda i år eftersom jag jobbade & det var gudomligt skönt! Vi gick omkring hemma i långkalsonger, gjorde en spontan trerätters, spelade playstation & bara mös. Halv 12 gick vi & la oss & hörde fyrverkerierna genom fönstren. Vissa kanske skulle kalla det trist, men icket jag, jag är inte alls någon nyårsfirare så jag tyckte det var otroligt lyckat!

Onsdagsnatt så spydde Kitty konstant, men jag masade mig iväg på jobbet som vanligt. Kunde dock bara jobba 2.5 timme innan jag insåg att jag inte var kry, sen dess har jag legat i feberfrossa med en helvetes värk i kroppen, helt oförmögen att göra någonting. Jag har konstigt nog inte spytt ännu, men jag är riktigt risig så helgens jobb får inställas.

Nyårslöften sysslar jag inte med MEN jag kan försöka lova att lägga upp mer bilder & framförallt återuppliva bloggen igen!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

Inga kommentarer: