12 november 2012

Tillbaka från de döda.

(Kortet är från Isabellas barnvälkomnande)
Jo, det är ganska stendött här. Vet egentligen inte varför men jag har ingen energi över känns det som & när jag kommer på nåt bra så har jag glömt det i nästa stund. Sen öppnar jag datorn ungefär en gång var tredje vecka också & mobilbloggar orkar jag mig inte på.

I oktober så drog jag iaf ihop en heltid på min timtid. Dock jobbade jag tre helger & många korta dagar så lediga dagar var det inte gott om. I övrigt har vi försökt gå på badhuset med kidsen när vi har tid & då Juni hamnat i kalasåldern så tror jag det har varit 3-4 kalas sista månaden.

Vi har extremkris med en icke befintlig hall också så nu försöker vi planera något smart med massa förvaring. Vi har liksom ingen hall, så att skapa en rymlig hall från ingenting är svårt. Hade önskat att Roomservice kom på besök, så illa är det faktiskt.

I helgen var morsfars gulliga & kom hit så de kunde vakta kidsen från lördag till söndag då vi drog till bästisarna i Umeå. Vi har varit på välgörenhetskonsert där alla band spelade gratis & som vanligt hade vi jättekul - förutom att visiterna till Umeå alltid är alldeles för korta & alldeles för få. Tog väl som vanligt inga kort direkt men det kan jag inte heller kontrollera eftersom jag stoppade ner kameran i DK/EL:s hallmöbel bland en massa mössor & handskar. Ja herregud, vars fick jag den smarta förvaringsidéen ifrån?

Nu har jag iaf just kommit hem från kvällsjobb. Jag var helt arbetslös imorse när jag vaknade, men kl. 9 så fick jag jobb hela veckan ut. King!

Annars har jag börjat fundera på lite utbildningar. Vi får se vad det blir...

1 kommentar:

Ewa sa...

Va fina ni är!! Kramar!