28 november 2012

Angående Junis röntgen.

Allt gick bara fint med Junilicious röntgen. Juni fick dricka lugnande vilket gjorde henne lite hög och väldigt underhållande, jag skrattade så jag grät!

Sen pumpade de in narkosen via dropp och vi fick hålla fast henne bra hårt då hon brottades mycket vid insomningen.

Efteråt fick jag åka och tanka och köpa kaffe medan hon röntgades och sedan satte jag mig i uppvaket och väntade på donnan. Hon var snurrig bra länge men totalt tog besöket bara 4,5 timme.

Varför allt detta då? Jo, Juni har ju synproblem, hon är närsynt och skelar samt saknar 3D-seende. Hon har gått i behandling i två år för att få bort skelningen samt korrigera synen lite och då ska det bli bättre.

Dock har varje koll visat på märkbart sämre syn, inte bättre, och det är tydligen inte normalt. Nu ser hon nästan lika dåligt som mig och jag är mycket närsynt.

Därför görs magnetröntgen, de kollar alltså om det är någon tumör eller annat som kanske stör synnerven. Vi hoppas iaf att vi får en lösning på jäntans ögon!

Published with Blogger-droid v2.0.9

5 kommentarer:

Fia sa...

Jag håller tummarna för att ni får reda på vad som är knasigt.. Å givetvis så hoppas jag att det är något lindrigt och enkelt!

Kramar i massor! <3

Linda sa...

Vad bra att det kollas upp ordentligt för det låter ju verkligen märkligt. Hoppas också att de hittar något som går att åtgärda snabbt och enkelt.

Bella sa...

Hoppas också på snabb och lindrig lösning för lillan.

dada24 Xu sa...

authentic louis vuitton handbags
canada goose pas cher
louboutin outlet
levis outlet
ray ban sunglasses outlet
ugg australia outlet
coach outlet online
louis vuitton handbags
uggs on sale
cheap jordans for sale
zhi20170107

eric yao sa...

Coach Outlet ED Hardy Outlet Coach Outlet Store Online Kate Spade Outlet Cheap Jordans Coach Purses Coach Outlet Kate Spade Outlet Toms Outlet Louis Vuitton