02 oktober 2012

Update.

Vi lever och mår, men har inte hunnit så mycket mer än jobb och sånt som tillhör ett hushåll.

Vi har varit på fyraårskontroll, föräldramöte och barnkalas. Vi har sprungit på stan och inhandlat till vintern, vi har besökt nyöppnade Åhléns och Rusta, vi har besiktat och servat bilar.

Just denna vecka jobbar jag tyvärr lite, men då man som timvikarie aldrig kan slappna av så kliver jag alltid numera upp 06.30 så jag är klar ifall de ringer kl 7 och det blir bråttom med Kidsen. Bara för att jag på sista tiden börjat med detta jobbiga projekt så har de givetvis inte ringt och det är typ de enda gångerna nånsin som jag blivit ledig. Lite typiskt, lite surt!

Den fyraåriga demonen har lugnat sig lite nu, men ibland kommer dessa raseriutbrott som är något helt ohanterbart utöver det vanliga.

Idag ska vi iväg på dagisfotografering iaf så nu är det dags att väcka jäntorna - själv är jag klar sedan länge som sagt.

Published with Blogger-droid v2.0.9

1 kommentar:

Fia sa...

Sv; Tackar! Känns ju ungefär hur gött som helst.. Känns som jag inte ska behöva bli arbetslös nånsin igen om jag inte nu gör nån dundertabbe eller väljer att sluta själv :P

Jaaa... Kontonummer?!?! :D

Miss U!!!