11 oktober 2012

Några toppfavoriter.

Jag är ju generellt väldigt ointresserad av hår/smink-produkter men jag ska faktiskt lista de få produkter jag använder & värdesätter mest.

1. Lipfinity från Max Factor. Jag som älskar läppstift & aldrig går utan älskar detta läppstift som sitter i berg. Min absoluta favoritprodukt all-time!

2. Got2Be Sexy från Schwarzkopf. Den luktar gott & håller hårt fastän det aldrig märks & knappt känns att man har spray.

3. Gliss från Schwarzkopf. Hårolja som gör håret blankt & fint & mycket mindre frizzigt.

4. Cover All Mix från Make Up Store. Mycket omtalad & när jag köpte den ruskigt dyra saken förstod jag varför. Dyr, men suveränt bra & dryg.

5. Nutri Color Creme från Revlon. Färgbomb, själv använder jag den för platinablont hår. En snabb inpackning på 3 minuter nångång då & då gör att håret håller den rätta färgen.

6. Dust it från Schwarzkopf. För volymigt, rockigt & tuperat hår är den king, men det finns liknande & billigare märken som håller minst lika bra!
7. Nail Repair från Trind. Endast två gånger i mitt 32-åriga liv har jag lyckats få långa naglar & det är med hjälp av detta medel - de blir stenhårda & får en ärlig chans till att växa. Suveränt! De blev så långa att jag gatt klippa dem till slut & de var ju mycket otippat då jag är nagelbitare ;-)

8. Miracle Skin Perfector från Garnier. En dagcremé som fungerar som underlagscremé men är långtifrån lika tung & täckande. Naturligt fräschare i ett litet nafs!