13 september 2012

Ny arbetsplats - IGEN.

Idag var jag plötsligt på ett nytt ställe & jobbade, mitt tredje alltså.
Det här stället kändes direkt bättre än det andra så det är positivt. En nackdel är att alla tre ställen har helt olika typer av brukare & det börjar bli tjorvigt att hålla reda på ca 150 personers adresser & hjälpbehov. Sen måste jag lära känna ny personal var & varannan vecka & nu börjar jag väl ha träffat runt 80 pers vikarier inräknat - om det räcker till.

En fördel är väl att för varje ställe som de skickar mig till så får jag fler jobbmöjligheter. Det är bra om man vet att man får jobba så man åtminstone klarar sig tills man förhoppningsvis hittar ett fast jobb.

Imorgon ska jag enligt "schema" vara ledig. Dock är det inget alls att utgå ifrån, jag kan lika gärna bli utringd. Det värsta som finns är när vik-teamet ringer en 07.05, att stressa upp sig själv & två småbarn är INTE enkelt & går inte snabbt. Bara dagislämningen där jag måste köra från ena sidan till stan & lämna för att sedan åka tillbaka genom stan & vidare ut tar ca en halvtimme.

Därför hoppas jag att jag får vara ledig imorgon - för allas skull.