04 september 2012

En samling halvkassa kort från helgen.

Som rubriken säger. Jag tog knappt ett enda kort, dessa få är vad jag hittade på mobilen med mycket varierande kvalité. Fattar inte hur svårt det ska vara att komma ihåg lite fototagning?!

Det var Sandra, Erika, Daniel och Sofie från Umeå, Fia från Örebro och vi från Piteå.

Sofie är ju King på smink och hår så hon fixade allas ögon sotiga och ofantligt snygga. Hon drog även fram saxen och sa: Skit i snelugg, klipp en riktig! Jag var inte alls sugen men precis alla andra tyckte att så skulle det bli och vem är jag då att neka? Det blev lugg och ja...jag vänjer mig nog ;)

Vi stod längst fram på Gaga men då jag är kort hade jag dock mycket begränsad sikt mestadels så jag fick titta på storbilden rätt mycket. Dock gick hon och dansarna runt väldigt ofta och ser ni på bilden så kanske ni fattar hur nära Lady Gaga jag verkligen befunnit mig - jag kunde nästan slicka henne på kinden. Grr!

Hon sjöng sjukt bra och showen var galet omväxlande, klädbyten hela tiden och allmän madness. Mittiallt började hon öppna fan-presenter och sånt har jag aldrig sett förr så det tycker jag var gulligt.

Dock är det stora arenor jag inte gillar, det tar bort så mycket av upplevelsen. Gaga är grym, men stora arenor är inte grymt.

Sen var det allmän fest i helgen, insneak på Scandics bubbelbad, krogar, gamla stan och tjejmilen. Sista bilden är bakis i resterna av gårdagens frisyrer, våra plan hem gick inte förrän 20.30 och 23 så vi hade mycket tid att göra ingenting på från utcheckningen kl 12.

När jag kom hem och Junilicious såg min nya frisyr så utbrast hon: Mamma, du ser ju ut som pokerface!

Kändes bra.

Tack alla för en härlig helg! Nu är jag trist nog gräsänka hela veckan så jag kommer att spy av tristess.

Published with Blogger-droid v2.0.8

Inga kommentarer: